Tule op Rol – 15 cm breed – 22 en 90 op rol

Tule op rol

Tule wat op voorraad is wordt binnen 24 uur (maandag t/m vrijdag) verzonden na betaling. Betreft het een na-bestelling dan zit er een langere levertijd op maar daar zal u over worden ge-informeert of kunt u ons zelf benaderen via het contactformulier over de levertijd of via facebook via een PB

Bent u voor een school, vereniging, project een grote partij tule nodig neem dan  vrijblijvend contact op via mail: info@tutujurk.nl. Dit omdat wij zelf geen grote voorraden beheren maar wel snel voor u kunnen nabestellen en verzenden.

Zelf aan de slag met mooie zachte nylon tule,  gesneden op 15 cm breed en minstens 22 of 90 meter op een rol.  Te gebruiken om zelf jurkjes of rokjes van te maken samen met onze tutu tops. Onze pinterest pagina biedt mogelijkheden en ideeën genoeg om het ook zelf te proberen.

Of misschien gaat u wel een bruiloft locatie versieren met tule,  strikken om de stoelen, pompoms maken als versiering of mooie slingers van tule stroken of een klein subtiel strikje om de menukaart. Wat te denken van de tule kerstboom of misschien maakt u wel een deurkrans van tule! Mogelijkheden genoeg met tule.