Retour

Retouren

Elk tutujurkje wordt met grote aandacht voor u klaargemaakt. Maar het is mogelijk dat het product niet naar volle tevredenheid is en u het wilt retourneren. Wettelijk is retourneren mogelijk tot 14 dagen na aankoop. U moet daarvoor zo snel mogelijk na ontvangst en maximaal binnen 5 dagen contact met ons opnemen via het contactformulier.

Via het contactformulier kunt u duidelijk maken wat de klacht is zodat wij uw klacht mogelijk kunnen verhelpen of eventueel het product om te ruilen. Mochten we er niet samen uit komen dan krijgt u de productkosten terug. Lees goed van te voren onze maattabel zodat u niet onverhoopt een te klein jurkje koopt en u het moet omruilen. De verzendkosten voor retour zijn voor u zelf, en bij retourneren krijgt u alleen de productkosten terug en niet de door ons gemaakte verzendkosten.

De tutujurkjes worden vacuüm geseald verzonden en zijn gelabeld. Wij nemen alleen jurkjes terug die weer netjes terug zijn verpakt in de originele verpakking en nog voorzien zijn van de originele labels en bevestigingsmateriaal. Jurkjes die zijn gedragen, gewassen of zijn beschadigd na ontvangst nemen wij niet retour. Passen mag altijd, maar let u er dan op dat alles in goede staat blijft. Jurkjes worden door ons beoordeeld bij terug komst of er juist is gehandeld voor recht op retournering. Jurkjes die niet in goede staat verkeren na retourneren krijgt u geen volledig aankoopbedrag voor terug.

Tutujurkjes die op speciaal verzoek zijn gemaakt noemen we ‘special orders’ en vallen onder maatwerk. Deze ‘special orders’ zijn uitgesloten van retournering. Alleen de producten die in de webwinkel zijn te verkrijgen vallen onder retourrecht.

Producten die zijn afgeprijsd of producten met korting zijn ook uitgesloten van retournering.