Over Tutujurk

Tutujurk.nl | De goedkoopste webshop in handgemaakte tutujurkjes
Tutujurk.nl | De goedkoopste webshop in handgemaakte tutujurkjes
tule op rol

Welkom

Welkom bij Tutujurk.nl, leuk dat je ons hebt gevonden!

Wij maken de tutujurkjes waar elk meisje van droomt!

Dé tutujurk voor een verjaardag, feest, bruiloft of communie.

Maar ook dé tutujurk als photoprop voor de fotograaf te gebruiken bij een fotoshoot, en wat te denken van een cakesmash of een fairy-shoot.

En natuurlijk dé tutujurk om je heerlijk zelf te verkleden, want ook dat gaat heel gemakkelijk door de elastische top.

Ook voor carnaval en kindercorso’s is de tutujurk heel geschikt.

Onze jurkjes zijn gemaakt van een elastische top met daaraan stroken tule met de hand geknoopt.

De basisjurken zijn in verschillende maten en lengtes te verkrijgen.

Na verloop van tijd gaan we onze kleuren uitbreiden. En werken er naar toe om ook de bekende prinsessen jurken te gaan maken. Wij hebben geen blog maar u kunt ons op Facebook volgen voor de laatste nieuwtjes.

Elke jurk wordt na uw bestelling met veel aandacht en liefde voor het product klaargemaakt, zodat de droom van uw prinses uit zal komen…

Even voorstellen

Agnes, getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Van kind af aan altijd met stof in de weer geweest. Begon het vroeger op de handnaaimachine van oma om poppenkleertjes te maken, zo later op de opleiding Mode en Kleding en de jaren er na heel veel tijd achter de naaimachine doorgebracht. Van bruidskleding, skipakken tot verkleedkleding, alles kwam voorbij. Maar kinderen worden groter en willen dan zelf gaan shoppen voor kleding en staat mijn naaimachine al een tijdje in de kast te rusten.

 

Mijn andere grote hobby is fotograferen. Zo doende kwam ik in aanraking met de tutujurkjes voor fotoshoots. En dan kruipt toch weer het creatieve bloed door de aderen en ben ik begonnen met het maken van tutujurkjes. Er is mij niets te gek qua ideeën, elk idee kan in overleg worden uitgevoerd, dus schroom niet om mij te contacten als u met een idee voor een origineel tutujurkje rondloopt….

 

Veel plezier in mijn webwinkel en ik zie u graag als klant en zal met alle zorg uw bestelling klaarmaken.

 

Liefs Agnes