Basis Tutujurken

BASIS TUTUJURKEN

KERST TUTUJURKEN MET GLITTER

Een tutujurk is de prachtige betaalbare jurk voor een gelegenheid-, thema-, verjaardag-, verkleed feest. Onze basisjurken kunnen door u zelf makkelijk worden aangepast met linten, kralen, stof, vilt, kant tot uw persoonlijke jurk. Maar ook wij kunnen een aanpassing voor u doen en dan krijgt u de jurk kant en klaar aangepast thuisgestuurd, kijkt u maar eens bij extra opties.

De basiskleuren voor uw jurk en de lengte van de tule bepaald u hier zelf met het keuzemenu. Er is ook de mogelijkheid om twee lagen tule (basisjurk) of drie lagen tule (extra) te kiezen.  Kijk eens op ons Pinterest site waar we een map hebben met hele leuke verkleedideeën voor onze basisjurkjes.

Tutujurkjes worden handgeknoopt met losse stroken tule en zijn minder geschikt om dagelijks te dragen, maar in de zomer kan het een heerlijk luchtig jurkje zijn. Het is ook een lekker vakantiejurkje en het weegt niets in de koffer.

Het gehaakte elastische topje geeft door het uitrekken wat doorkijk, wilt u de jurk gevoerd hebben met een voering in de jurk genaaid dan kunt u dat als extra bijvoegen aan uw bestelling