Voorwaarden

Voorwaarden

Tutujurk.nl is een onderdeel van Segako en is gevestigd in Vollenhove

Segako staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer: 65505751 en met het BTW-ID: NL002165809B39

Wij  streven ernaar om producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit af te leveren bij onze klanten. Mocht u niet tevreden zijn of klachten hebben, laat het ons weten en dan kunnen wij er samen een gepaste oplossing voor vinden.

Overeenkomst

Na het plaatsen van een bestelling via Tutujurk.nl ontvang u een orderbevestiging per email. Deze wordt door beide partijen als geldige overeenkomst aanvaardt. Een overeenkomst annuleren moet binnen 24 uur na de orderbevestiging per mail naar info@tutujurk.nl

Bij het aangaan van een bestelling gaat u ook een overeenkomst aan wat betreft het retourbeleid van Tutujurk. U kunt alleen retourneren als u akkoord gaat met ons retourbeleid Dit mede omdat Tutujurk geen massaproductie en voorraad in kledingstukken heeft Elke bestelling wordt na bestelling speciaal voor u gemaakt en u kunt van te voren goed overleggen om een zo goed mogelijk product naar wens gemaakt te kunnen bestellen.

Alle artikelen op de website worden naar waarheid gefotografeerd en beschreven. Omdat de producten per stuk met de hand gemaakt worden is het mogelijk dat hier kleine verschillen in de uitvoering kunnen optreden. Kleine verschillen in de jurkjes kunnen geen reden zijn om een bestelling te retourneren of een schadevergoeding te eisen. Elke computer of laptop staat anders ingesteld van kleur, wij proberen de kleuren zo goed mogelijk weer te geven in onze webshop. Mocht u zeker willen zijn van de juiste kleuren neemt u dan contact op via het contactformulier om te overleggen. Ook kleurverschillen op website en verkregen jurkje is geen reden om te retourneren of een schadevergoeding te eisen.

Aansprakelijkheid

De Tutujurkjes worden gemaakt uit een elastische top en losse stroken tule. Wij willen u er op attent maken dat er losse stroken tule aan de jurk bevinden. In sommige situaties, zoals fietsen of spelen zult u hier op bedacht moeten zijn!! Laat spelende kinderen niet alleen met onze producten. Het gebruik van onze producten is voor uw eigen risico en hiervoor kan Tutujurk.nl niet aansprakelijk worden gesteld.

Wij geven geen garantie op verkeerd gebruik van de tutujurkjes en het niet opvolgen van de was instructies zoals u die kunt vinden bij ‘vraag en antwoord’.

Tutujurk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel die het gevolg zouden zijn van gebrekkig functioneren, allergische reacties of bij verkeerd gebruik door de Tutujurk verkochte producten.

Special Orders

De Tutujurk is ook op maat en met aanpassingen te bestellen. U kunt hierover contact met ons opnemen via het contactformulier. Het betreft dan een ‘costum made order’! Deze special orders vallen onder maatwerk en kunnen NIET worden geretourneerd. Dit omdat het bestelde item op maat is gemaakt en niet meer door ons verkoopbaar is.

De Tutujurkjes zijn ook in grote aantallen te bestellen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, feestje of dansvoorstelling. De levertijden van grote order jurken zijn in overleg mogelijk en afhankelijk van de grootte van de bestelling. Zorg dat u minimaal twee maand voor daadwerkelijk gebruik hiervoor met ons contact opneemt.  Neem contact op met ons via het contactformulier voor de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Prijzen & betaling

Alle vermelde prijzen op de website zijn exclusief de verschuldigde verzendkosten.

Verzendkosten worden berekend op basis van de omvang van het pakket. De Tutujurkjes bevatten weinig gewicht maar veel volume dus vandaar de verzendkosten naar omvang van het pakket. De verzendkosten worden in de winkelmand berekend en vermeld.

Tutujurk behoudt het recht om de prijzen op de website te veranderen.

De betalingen via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Hiervoor wordt u doorgeleid naar de beveiligde omgeving van de betrouwbare omgeving van betaal provider Mollie B.V.

Na uw afgeronde bestelling krijg u een bevestiging per mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. Zodra het bedrag is bijgeschreven, is de bestelling definitief. Indien Tutujurk binnen 5 dagen geen betaling heeft ontvangen, vervalt de bestelling automatisch zonder berichtgeving.

Privacy

Wanneer er een bestelling geplaatst wordt op de website dient de klant naar waarheid zijn/haar gegevens volledig in te vullen. Niet volledig of verkeerd ingevulde gegevens zijn voor uw risico. Mocht daardoor uw pakket verkeerd worden bezorgd zijn wij daar niet voor aansprakelijk te stellen. Verkeerd ingevulde mailadressen zullen ook geen track and tracenummer van ons ontvangen. Aangemaakte persoonsgegevens zullen in geen geval worden doorgegeven aan derden en zal alleen worden gebruikt om de bestelling te kunnen verzenden of om u te informeren aan de hand van een bestelling.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tutujurk.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wijzigingsrechten

Tutujurk behoudt zicht het recht voor de algemene voorwaarden en inhoud van de webshop deze tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van teksten of beeldmateriaal zowel op de website als onze social media kanalen is niet toegestaan zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met Michelleontwerpt.nl